Zomermode voor de mannen

Het einde van het seizoen is gelukkig nog niet in zicht en daarom hebben wij uiteraard een selectie zomermode voor mannen gemaakt. Luchtige shorts, mooie shirts en polo’s maar ook de accessoires mogen het zomerseizoen niet ontbreken!

Polo’s en shirts

Met warm weer heeft niemand behoefte aan dikke kleren, tijd dus voor luchtige polo’s en shirts. Groot voordeel van deze kledingstukken is dat ze overal mee te mixen en te matchen zijn. Denk aan een stel jeans, shorts of zelfs een nette pantalon! Draag ze met sneakers of slippers voor de casual look. Voor de meer zakelijke uitstraling draag je ze met nette bootschoenen of mocassins.

Style je zomerkleding

Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens de zomerse dagen is een fashionable zonnebril, natuurlijk geheel in style met je zomerkleding! Houdt er wel rekening mee dat je zonnebril is voorzien van een UV-filter om je ogen goed te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Vergeet ook niet je hoofd koel te houden tijdens hoge temperaturen of wanneer de zon fel schijnt. Draagt daarom een naast je zonnebril dan ook een pet of havannahoed om je outfit helemaal af te maken én jezelf te beschermen. Enjoy summer!

Dit artikel is op 19-augustus-2013 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen