Voorjaarsfashion voor de heren

De voorjaarsfashion voor de heren is inmiddels ook al weer een tijdje te vinden in de winkels. Kleur, kleur en nog eens kleur is het deze lente! En combineren met kleuren mag volop, niets is te gek voor wie durft. Ben je geen lefgozer? Eén fashionitem in een opvallende kleur kan natuurlijk ook.

Primaire kleuren

De lente is het seizoen van de primaire kleuren, ofwel voor rood, geel en blauw. Kleuren die afzonderlijk al opvallend zijn maar ook ontzettend goed met elkaar combineren. Het mag allemaal dit voorjaar! Mix bijvoorbeeld je blauwe kostuum met een rood overhemd. Of wat dacht je van een gele broek met blauwe schoenen? Wil je het liever ingetogener houden, combineer dan een primaire kleur met sobere basics zoals een goede jeans.

Casual en zakelijk

Wil je de nieuwste kleuren zowel casual als zakelijk kunnen dragen? Kies dan een trui of pullover in een opvallende kleur maar houdt de rest van je outfit dan rustig met alle items in één kleur. Hierdoor wordt je look niet te schreeuwerig en kom je serieus en zakelijk over. Uiteraard mét gevoel voor stijl!

Dit artikel is op 2-april-2013 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen