Spijkerkleding en neon

Ja, je leest het goed. De trend van dit voorjaar is Spijkerkleding met verfspatten erop. Sommige ontwerpers gaan voor neonverfspatten, maar de anderen houden het bij wit en beige. Dit klinkt misschien een beetje heftig maar wees gerust, het is niet nodig om een broek aan te doen met felgele spetters gevolgd door een knalroze spijkertruitje.

Patronen

Naast verfspatten zijn patronen ook erg populair. Een mooi spijkerjasje met gekleurde patronen erop zijn de verassing van het voorjaar. De meeste ontwerpers gaan dan niet voor een landschap op de rug maar een supermanlogo op de arm. De patronen zijn geen must-have maar wel een mooie toevoeging aan je outfit.

Kleur

Het maakt niet uit wat je aandoet, zolang er maar kleur inzit. Volgens mij is dit de hoofdboodschap van alle kleurige patronen en felle verfspatten. Blauw blijft de meest populaire kleur, maar de patronen worden vaak van wat fellere kleuren gemaakt. De verfspatten geven nog een rustig uitstraling maar schrik niet als volgend voorjaar alles gekleurd is!

Blauw

Zie je al die spijkerstofjes niet echt zitten en zijn de patronen en verfspatten je iets te fel? Dan kan je natuurlijk altijd gaan voor een blauw T-shirt. Het is een van de populairste kleuren bij mannen en het is dus absoluut niet erg als je gewoon gaat voor een leuk blauw shirt.

Dit artikel is op 17-februari-2014 geschreven door Kim

Deel dit artikel

Commentaar van anderen