Kerstgoed

Heb jij al een outfit klaarliggen voor de feestdagen? Herenpaskamer heeft een lijstje voor je gemaakt met kerstgoed; kleding voor de komende feestdagen.

Chique diner met familie? Met een kostuum zit je dan altijd goed! Liever casual gekleed? Ook dan hebben wij een aantal leuke items voor je.

Gelegenheidskleding

Bij officiële gelegenheden wordt er vaak een dresscode aan de genodigden meegegeven. Weet je niet wat je moet dragen of wat gelegenheidskleding is? Een kostuum of smoking komt dan goed van pas. Heb je deze nog niet in je garderobe hangen? Maatpakken of een colbert met een bijpassend pantalon is echt een musthave in je kledingkast. Zorg er dus voor dat je minimaal één in je bezit hebt en speel op save door voor zwart te kiezen.

Knus bij de kerstboom

Breng je dit jaar de feestdagen door heerlijk knus bij de kerstboom? Plof dan op de bank of voor het knapperend haardvuur met een fijne jeans en blouse. Zo ben je casual gekleed maar zie je er niet slonzig uit alsof je je de gehele feestdagen nog niet van die bank bent afgeweest!

Namens Herenpaskamer; Fijne Feestdagen!

Dit artikel is op 17-december-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen