Ik ga op reis en neem mee...

De vakantieperiode is weer aangebroken en menig Nederlander is al vertrokken met het vliegtuig naar een warm vakantieoord om zich op te laden en te genieten van een welverdiende vakantie. Voor de lucky ones onder ons die nog op vakantie gaan en voor hun lege koffer staan en vervolgens denken "Ik ga op reis en neem mee" hebben wij alvast een aantal items voor je uitgezocht!

Ik ga op reis en neem mee

1. Havaianas € 21,95 bekijk, 2. Hilfiger Denim € 89,95 bekijk, 3. PME Legend € 29,95 bekijk, 4. Esprit € 19,95 bekijk, 5. Vanguard € 69,95 bekijk

Slippers en shorts

Naast je tandenborstel, wat geld en natuurlijk je paspoort moet je natuurlijk ook kleding meenemen naar dat fantastische vakantieoord! Onmisbaar in je koffer zijn een stel slippers waar je heerlijk een hele dag op kan slenteren tijdens culturele bezoekjes of wanneer je naar het strand gaat. Vergeet vooral niet je shorts mee te nemen. Heb je niet voldoende shorts in je kast? Wij hebben twee hippe korte broeken voor je uitgezocht van Hilfiger Denim en Esprit.

Shirts en boxers

Je kunt de hele vakantie alleen gekleed gaan in shorts en een stel slippers maar niet elke strandtent waardeert dat blote bovenlichaam van je. Shirts mogen ook niet ontbreken in je koffer. Basic witte shirts zijn makkelijk te combineren met elke short of zwembroek maar zoals we eerder al schreven zijn shirts met prints het helemaal dit seizoen. Zorg dus dat je hiervan een aantal meeneemt!

Last but definitly not least boxers! Minimaal &ecute;&ecute;n voor elke dag...

Dit artikel is op 27-juli-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen