Complete kostuums

Toe aan een compleet nieuw kostuum voor het werk of heb je binnenkort een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft? Zoek niet verder. Wij van herenpaskamer.nl hebben al een aantal prachtige complete kostuums voor je geselecteerd. Het bestellen laten wij aan jou over.

Complete kostuums

1. Polo Ralph Lauren € 499,98 bekijk , 2. Paul Smith € 599,98 bekijk , 3. British Indigo € 143,98 bekijk , 4. Armani € 749,95 bekijk

Saaie pakken bestaan niet meer

Pakken of kostuums zijn allang niet meer saai door de vele stoffen en prints. Daarnaast is er een ruime keus aan blouses en overhemden met hippe designs waarmee je je saaie pak kunt updaten. Het merk British Indigo heeft in haar hele collectie mooie prints en luxueuze stoffen voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het hierboven getoonde kostuum kost nu slechts € 143,98!

Tweedelige confectie pakken

Wanneer draag je nou een tweedelig of driedelig pak? En wat is het onderlinge verschil? Doorgaans worden tweedelige kostuums gedragen tijdens informele gelegenheden en bestaat uit een colbert of blazer met pantalon. Een driedelig kostuum bestaat net als een tweedelig kostuum uit een blazer of colbert met een pantalon maar bevat ook nog een gilet.

Dit artikel is op 14-juli-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen