Brrr de zomer is begonnen

Klinkt een beetje vreemd; "Brrr de zomer is begonnen". Maar wie op dit moment uit het raam kijkt of buiten loopt ziet geen enkel teken dat de zomer is begonnen! Op de meeste plaatsen regent het en het kwik komt niet hoger dan een graad of 15C. Nee het is tijd voor sjaals, warme jassen en lange kleding om onze lichaamstemperatuur behaaglijk te houden.

Warme kleding voor de zomer

1. Hilfiger Denim € 84,98 bekijk, 2. Diesel € 264,00 bekijk, 3. Hugo Boss € 29,95 bekijk, 4. Dubarry € 334,95 bekijk, 5. CP Company € 175,00 bekijk

Kleed je warm aan

De shirts en shorts kunnen nog voorlopig nog een tijdje in de kast blijven liggen. Kleed je maar warm aan want het echte zomerweer laat nog even op zich wachten. Hilfiger Denim heeft mooie bodywarmers in haar collectie die je warm houdt tijdens grauwe dagen. Het merk Diesel zorgt er ook voor dat je er warmpjes bijloopt met de collectie zomerjassen.

Door de modder

Op regenachtige dagen wil je je nette schoenen graag modder vrij en vooral droog houden. Dubarry heeft stoere boots in haar collectie waarmee je lekker door de modder kan stappen! Een wandeling of stoepen of geasfalteerde paden kan natuurlijk ook.

Dit artikel is op 20-juli-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen