Betaalbare sandalen en slippers

De zomer is nu echt begonnen en eindelijk kunnen die dichte en vooral warme schoenen uit. Tijd om je voeten te laten ademen en heerlijke luchtige slippers of sandalen aan te trekken! Wij hebben een selectie gemaakt van modieuze én betaalbare sandalen en slippers voor onder € 50,00.

Betaalbare sandalen en slippers

1. Havaianas € 21,00 bekijk, 2. Cypres € 31,50 bekijk, 3. Sacha € 39,95 bekijk, 4. Fred de la Bretoniere € 39,95 bekijk, 5. Birkenstock € 49,00 bekijk

Altijd hip met Havaianas

Al een aantal jaren doet het wereldwijd verkopend merk Havaianas het goed in Nederland. Heerlijke comfortabele slippers voor een leuk prijsje en in echt alle denkbare kleuren te verkrijgen! Ooit begonnen in 1962 met als eerste model een strooien zool met katoenen bandjes. Inmiddels is Havaianas herkenbaar aan de slippers met rijstmotief zool en de vele kleuren.

Birkenstock ook in zomerseizoen

Al een aantal jaar zien we in het zomerseizoen zowel heren als dames op de sandalen lopen van het merk Birkenstock. Sinds 1774 vervaardigt het bedrijf Birkenstock schoenen en sandalen op basis van natuurproducten. Ook het zomerseizoen 2012 zien we weer de bekende Birkenstock met de kurkenzolen en metalen gespen. Of het een modieuze sandaal is, is de vraag maar comfortabel zijn ze in ieder geval wel!

Dit artikel is op 3-juli-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen