Accessoires sieren de man

Wie dacht dat accessoires alleen voor dames is heeft het flink mis! De modebewuste man van 2012 maakt zijn outfit of look compleet met de juiste accessoires. Hot items zijn de gevlochten leren armbanden maar ook een goede riem of zonnebril is niet meer weg te denken bij de fashionable man.

Studs en leer zijn stoer

Diesel polsband studs leather BociaVoorheen dacht je misschien bij armbanden aan de welbekende gouden of zilveren schakelarmbanden. Die trend is gelukkig allang verdwenen. Je outfit maak je af met een stoere leren armband welke versierd is met grote studs, zoals de Diesel Bocia. Combineer meerdere leren armbanden voor een casual look of houdt het subtiel met een leren armband in dezelfde leren uitvoering als je riem of ceintuur.

Buckle up met de juiste riem

Ook niet meer onmisbaar in je kledingkast is een goede riem. Eigenlijk moet je in het bezit zijn van meerdere mooie riemen. Voor de zakelijke uitstraling kun je kiezen voor een eenvoudige zwarte of donkerbruine leren riem. Ga je voor de casual look dan zijn deze riemen goed te combineren op een mooie jeans! Houdt er wel rekening mee dat de kleur van je riem, bijvoorbeeld zwart of bruin, weer terug komt in de rest van je outfit zodat het een geheel wordt. Een leren riem is goed te combineren met een stoere armband met studs.

Dit artikel is op 15-mei-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen