Accessoires 2012/2013

Welke accessoires kun je nog steeds dragen en wat zijn de nieuwste trends voor winter 2012/2013? Ben je het overzicht een beetje kwijt en weet je niet meer wat nog hip is aan de sieraden en accessoires in je garderobe? Wij zetten alles nog even rustig voor je op een rijtje zodat je er ook tijdens deze winter er fashionable bij kunt lopen.

Armbanden

Aan onze polsen mag nog steeds leer gedragen worden. Te denken aan eenvoudige gevlochten armbandjes tot aan de luxueuzere items met metalen emblemen. Als je ze nog hebt liggen van afgelopen voorjaar en zomer, absoluut niet weggooien! Draag ze ook nog komend winter. Zelfs de wereldberoemde acteur Johnny Depp kan niet meer zonder zijn leren armbanden.

Tassen

Is je vriendin er klaar mee dat haar handtas volgepropt wordt met jou spullen? Schaf dan je eigen tas aan! Nee, je wordt er heus niet minder man van als je een tas aanschaft. Kies wel een juist exemplaar; robuust en stoere variant in leer of een canvas uitvoering met schouderband.

Horloges

Onmisbaar om bij de tijd te zijn en natuurlijk als fashionitem. Of je nu een prijzig exemplaar aan je pols wilt hangen of liever een goedkopere variant, zorg ervoor dat je klok wel van nu is. De kunststof varianten zoals het horloge van Adidas is op dit moment er trendy. Liever een tijdloos klokje aan je pols? De horloges van het accessoiremerk Breil zijn over tien jaar nog steeds modieus.

Dit artikel is op 17-december-2012 geschreven door Evelien

Deel dit artikel

Commentaar van anderen